Veliki Pitagora

Nastava iz matematike za sve učenike osnovnoškolskog uzrasta koji žele da:

  • Razumeju i zavole matematike, a ne da je nauče napamet;
  • Razvijaju svoje matematičke sposobnosti i afinitete;
  • Savladaju ono što u školi nikako ne uspevaju i postignu bolje rezultate;
  • Pripreme se za matematička takmičenja ili jednostavno steknu znanje koje je iznad prosečnog;

 

Bolji rezultati i uspeh u matematici lako se mogu ostvariti kroz redovan, kontinuiran rad tokom godine. Zahvaljujući pohađanju naših časova, učenici se osećaju sigurno i spremno u svakom momentu – nema više treme pred  kontrolni, pismeni ili završni ispit. Naši učenici razvijaju samopouzdanje i sigurnost kroz samostalno rešavanje matematičkih problema.

Uče se da slobodno misle i donose zaključke samostalno. Da svako može da ima svoj način dolaska do rešenja, a da svaki od tih načina može da bude tačan.

 

Upis u školu

Upis u školu moguć je tokom čitave godine. Polaznici imaju mogućnost probnog časa koji je besplatan i služi da se učenik i profesor bliže upoznaju, kao i da profesor stekne uvid u predznanje i afinitete deteta. Upravo ovakav pristup daje mogućnost profesoru da napravi individualni plan i program za svako dete i priprema perzonalizovane materijale koji se koriste u nastavi. Na ovaj način mogućnosti deteta se koriste maksimalno i omogućavaju mu da lakše, na sebi svojstven način, savlada gradivo i reši matematičke nedoumice.

Nakon prvog (probnog) časa, ukoliko ćete se upisati, potrebno je da kontaktirate školu i potvrdite zvaničan početak nastave.

Kako izgleda nastava u našoj školi?

Nastava se organizuje jednom nedeljno i traje 2 sata. Deca rade u malim grupama (do 6 učenika) gde svaki učenik dobija priliku da rešava one matematičke probleme koji ga najviše muče, radi na savladavanju školskog gradiva ili se priprema za određena takmičenja i slično.

Nastava se održava vikendom ili radnim danima na adresi Studentski trg 5 (Kolarčeva Zadužbina) i Jurija Gagarina 14a (naselje Belvil, zgrada Neven), kao i na novoj lokaciji:

KC Čukarica, Turgenjevljeva br.5

Mesečna školarina iznosi 6.000 dinara.