O 2plus2

DOBRODOŠLI U 2plus2, CENTAR ZA UČENJE MATEMATIKE

Mi smo Centar koji je specijalizovan za učenje matematike kroz vannastavne časove za osnovce, srednjoškolce, kao i decu u uzrastu vrtića. Težimo da postanemo vodeći edukativni centar u Regionu, koji pomaže mladim ljudima/učenicima da samostalno rešavaju matematičke probleme, postignu bolje rezultate u školi, pripreme se za buduća zanimanja i odškrinu vrata za najbolje poslove na tržištu rada.

Naša vizija je da poboljšamo znanje matematike i podstaknemo logičko razmišljanje među decom Istočne Evrope.

Nudimo vam:

  • individualni pristup radu u manjim grupama;
  • individualni nastavni plan i program;
  • podršku ličnog mentora svakom učeniku;
  • udobno okruženje za učenje;
  • nastavu sa posvećenim predavačima koji vole svoj posao.

 

Verujemo da je svaki trenutak dobar za početak učenja matematike – možete se priključiti našim programima na početku školske godine ili u bilo kom trenutku tokom godine.

Veoma je bitan način predavanja i pristup predavača – deca su prirodno sklona matematici i sve što je potrebno jeste pokazati im pravi ugao gledanja.

Personalizovan program nastave i individualna uputstva obezbeđuju uspeh – plan i program posebno su razvijeni na temelju prethodnih ispitivanja, istraživačkog razgovora sa učenikom i definisanja trenutne i dugoročne potrebe učenika.

Roditelji su redovno informisani o napretku u radu sa njihovim detetom – roditelji imaju pristup elektronskom dosijeu sa detaljima o obrađenom gradivu, napredovanju deteta, njegovim slabostima i jačim stranama u znanju matematike.

Metodologija koja se pokazala uspešnom u preko 70 škola širom Evrope